IMG_8940
IMG_0663
beurs-foto-1
IMG_0675
IMG_0676

Waar


De kinderkleding- en speelgoedbeurs organiseren wij twee keer per jaar; in het voorjaar een zomerbeurs en in het najaar een winterbeurs.


De beurs is van 10.30 - 12.30 uur op het schoolplein van de Bernulphusschool in Oosterbeek. Er zijn diverse marktkramen waar de kinderkleding gesorteerd is op maat (maat 50 t/m 176). Naast kinderkleding is er ook zwangerschapskleding.


Tevens zijn er marktkramen met speelgoed, puzzels, verkleedkleren etc. Maar ook als je op zoek bent naar tweedehands boeken, dvd's etc. is een bezoek aan onze beurs de moeite waard.


Op de beurs kan met PIN of contant worden betaald.

Inbrenger en Vrijwilliger


Om van iedere beurs weer een succes te maken hebben wij vrijwilligers nodig die helpen bij het uitsorteren van de kleding en op de dag van de beurs. Lijkt het je leuk om te helpen, stuur ons dan een email met jouw gegevens. Deze gegevens nemen we op in ons vrijwilligersbestand en ongeveer 6 weken voor iedere beurs wordt er een oproep verstuurd dat je je kan aanmelden als vrijwilliger.


De verkoop van de spullen regelt de Stichting voor de inbrenger. Dus als je graag spullen wilt verkopen tijdens onze beurs, dan hoef je zelf niet plaats te nemen achter een kraam. De Stichting verkoopt de artikelen namens jou. Ongeveer 4 weken voor iedere beurs kan je een verkoopnummer aanvragen.


Klik hier voor de instructie voor het inbrengen van kleding en/of speelgoed.

Belangrijke data


De volgende beurs:
Zaterdag 6 april 2024 van
10.30 tot 12.30 uur


Inschrijven:
Dit kan alleen digitaal via kinderkledingbeursoosterbeek@gmail.com


Inbrengen:
vrijdagavond 6 oktober tussen 19:30 en 20.30 uur bij de ingang van de Benulphusschool te Oosterbeek.