Kinderkleding- en speelgoedbeurs
Oosterbeek

Bereik ons

Voor vragen kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wij zijn ook bereikbaar per email op:

kinderkledingbeursoosterbeek@gmail.com

Vanaf ongeveer zes weken voorafgaand aan een beurs tot ongeveer twee weken na een beurs bekijken wij regelmatig onze email. Wij streven ernaar binnen twee dagen op uw email te reageren. In de tussenliggende periode bekijken wij onze email nauwelijks. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Privacy Verklaring

Sinds mei 2018 moet elk bedrijf, stichting of organisatie zich houden aan de AVG, ook wel privacywet genoemd. Wij als Stichting Kinderkledingbeurs Oosterbeek zijn dus verplicht te informeren over de persoonsgegevens die we van onze kopers, verkopers en nieuwsbrieflezers verzamelen en wat we er mee doen. Dat gaan we in onderstaande verklaring aan je uitleggen:

Wie zijn wij

Wij zijn een stichting en houden twee keer per jaar een kinderkledingbeurs. Tijdens deze beurs verkopen we voor onze verkopers hun tweedehands kinderkleding en speelgoed en na de beurs betalen we onze verkopers uit. Onze beurslocatie is het schoolplein van de Bernulpusschool te Oosterbeek. We hebben een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en zijn te bereiken via deze website.

Doel gegevens

Wij verzamelen gegevens van mensen die zich inschrijven op onze mailinglist. We verzamelen hiervoor alleen de naam en het e-mailadres. Van onze verkopers verzamelen we de naam, woonplaats, telefoonnummer en het e-mailadres. De naam, telefoonnummer en het e-mailadres verzamelen we om contact te onderhouden met deze verkopers.

Eerst volgende beurs

Zaterdag 6 april 2024

van 10.30 - 12.30 uur

 

Beurslocatie

Schoolplein Basisschool Bernulphus, 

gebouw de Dennenborgh

Pastoor Bruggemanlaan 10 te Oosterbeek